Valokuvamuki

Valokuvamukit

alk. 9.90 EUR

Valokuvamuki on yksi yleisimmistä ja käytännöllisimmistä lahjoista, olipa se sitten syntymäpäivä, ystävänpäivä, äitienpäivä, isänpäivä, joulu jne. Valokuvamukit sopivat myös mainoslahjoihin.


Printstudio-ohjelmassa voit itse suunnitella valokuvamukin lisäämällä omat valokuvasi, tekstisi jne. Valitse yksi luomistamme malleista ja muokkaa sitä toiveidesi mukaan!

Tilaa Lisätieto
Hiirimatto

Hiirimatot

10,00 EUR

Henkilökohtainen hiirimatto on käytännöllinen ja mieleenpainuva lahja jokaiselle tietokoneen käyttäjälle.


Tarjoamamme hiirimatto on kooltaan 23 x 19 cm ja paksuus on 5 mm. Maton alapinta on kuminen liukastumisen estämiseksi. Hiirimaton pintakerros on valmistettu tekstiilistä, jolle valokuva, teksti tai logo siirretään kestävällä sublimaatiotekniikalla.

Tilaa Lisätieto
Kuvalahjat

Lasinaluset

6,90 EUR

Personoitut kupin aluset ovat käytännöllisiä ja ainutlaatuisia lahjoja.


Kupin alusen koko on 95 × 95 mm ja paksuus 5 mm. Kupin aluset valmistetaan sublimaatiotulostuksella, mikä takaa erinomaisen laadun ja kestävyyden. Printstudion suunnitteluohjelmassa voit lisätä kupin aluselle omat valokuvasi, tekstisi tai muita suunnitteluelementtejä.

Tilaa Lisätieto
Etusivu

Palapeli omalla kuvalla

10,90 EUR

Palapeli valitsemallasi kuvalla on mukava matkamuisto ja sen kokoaminen on hauska harrastus kaiken ikäisille. Pienille lapsille palapelin kokoaminen omalla kuvalla on hauskaa ja kehittää kädentaitoa ja loogista ajattelua

21×16 cm palapeli on valmistettu pahvista, jossa on kiiltoa (hiukan kimaltava). Palapeli koostuu 80 palasta.

Tilaa Lisätieto