Asiakaspalautukset

Tilauksien, jotka koskee tavaraa, joka valmistetaan tai muunnellaan asiakkaan toiveiden tai vaatimusten mukaisesti ei ole mahdollista peruuttaa tilauksen vahvistamisen jälkeen. Kuluttajansuojalaki 16 § (30.12.2013/1211).

Valmistuotteiden osalta annamme tuotteillemme 14 päivän vaihto-ja palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee siis vain lahjakaupan valmistuotteita, ei koske tilaajan vaatimusten mukaan muutettuja tai sunniteltuja tuotteida.

Sinulla on oikeus vaihtaa tilaamasi tuotteet veloituksetta toiseen samankaltaiseen tuotteeseen, tai eri tuotteeseen. Jos tilaus jää arvoltaan alkuperäistä pienemmäksi, niin hyvitämme tuotteiden erotuksen, tai jos tilaus tulee olemaan arvoltaan suurempi, niin laskutamme erotuksen. Yksi ilmainen vaihto-oikeus per tilaus. Sen jälkeen veloitamme 9,00 € per lähetys.

Mikäli tilaaja palauttaa koko tilauksen, rahanpalautus koskee vain tuotteiden summaa, toimituskuluja ei palauteta. Myös kaikki kampanja-alennukset mitätöityvät jos kampanjaehto ei täyty palautettavien tuotteiden jälkeen (mm. ilmaiset toimituskulut). Tilaajalle jää aina maksettavaksi alkuperäiset toimituskulut.

 

Ohjeet palautuksen tekemiseen

ilmoita palautuksesta tai vaihtosta sähkopostitse info@printstudio.fi. Vapaamuotoisesta viestista  pidää löytyy seuraavat tiedot:

  • tilausnumero tai koko nimesi ja osoitteesi
  • palautettavat tuotteet

Ilmoita sähkopostiin info@printstudio.fi  tarkka tieto omasta tilauksestasi ja oma toivomus tuotteen vaihtosta tai palautuksesta.

Kerro jos haluat vaihtaa palauttamiasi tuotteita korvaaviin tuotteisiin, esimerkiksi tuotteen koko tai jokin muu tuote.

Sinuun otetaan yhteyttä ja ohjeistetaan miten hoitaa palautus.

Huom! Mikäli tuotetta on käytetty, pesty tai alkuperäispakkaus on vahingoittunut, palautusta ei hyväksytä. Tällaisissa tapauksissa lähetämme tuotteen/tuotteet takaisin sinulle ja joudumme myös veloittamaan sinulta toimituskulut. Tuotteiden pitää olla uutta vastaavassa kunnossa. Et voi myöskään tehdä merkintöjä tuotteiden lahjapakkauksiin. Hyväksymme vain virheettömät tuotteet palautettavaksi.

Huolehdi että nimesi löytyy palautettavan paketin päältä tai paketin sisältä

 

 

Palautuksen lähettäminen takaisin Postilla

Palauttaminen tapahtuu Helposti-koodilla

https://www.posti.fi/palvelutverkossa/lahettaminen/#/palauta/lahetystunnus 

Tilaa palautuskoodi syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahnsa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Erikoistilauksissa ota yhteyttä info@printstudio.fi.

 

 

Rahojen palautus

Hyvitämme palautettavien tuotteiden hinnan teille kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.

Rahat palautetaan sille maksutavalle jota olet tilauksen yhteydessä käyttänyt.

Vastaanotettuaan palautettavan tuotteen Printstudio palauttaa tilaajalle välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusilmoituksen vastaanottamisesta, kaikki tilaajalta sopimuksen perusteella saadut maksut.

 

 

Noutamattomat lähetykset

Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan pakettiautomaateissa.

Noutamattomista lähetyksistä pidätämme maksamasi toimituskulut. Täytä yhteystietosi huolellisesti tilauksen yhteydessä, että Posti saa lähetettyä sinulle ilmoituksen noudettavissa olevasta lähetyksestä.