Kuvakortit

Seinäkalenterit

alk. 14,90 EUR

Nimipäiväkalenterit – perinteiset nimipäiväkalenterit, voidaan tilata vain koko vuodeksi.

Basic- ja Regular-kalenterit – voit valita kalenterin alkamiskuukauden ja lisätä omia merkkipäiviä sekä valokuvia päivämäärien taakse.

Perhekalenterit – voit merkitä merkkipäiviä suunnittelun aikana tai myöhemmin ja valita kalenterin alkamiskuukauden.

Keittiökalenteri – kompakti kalenteri juhlapäivien merkitsemiseen sekä suunnittelun aikana että myöhemmin. Voit valita itse kalenterin aloituskuukauden.

Clipboard kalenteri – tyylikäs kalenteri, jossa on avoimet sivut ja joka kiinnittyy vahvaan tauluun. Voit valita kalenterin alkamiskuukauden.

Portrait kalenterit – pystysuuntaisten valokuvien näyttämiseen. Kalenterissa ei ole merkkipäivien nimiä ja voit valita itse aloituskuukauden.

Tilaa Lisätieto
Pöytäkalenteri 21×10 cm

Pöytäkalenterit

alk. 10,90 EUR

Pöytäkalenterit ovat erittäin suosittuja edullisen hinnan ja helppokäyttöisyyden vuoksi.

Tarjoamme kahta erilaista pöytäkalenteria:

Pöytäkalenteri 21×10 cm – matala työpöytäkalenteri, johon voit lisätä valokuvia vuosipäivistäsi ja päivämääristäsi. Voit myös valita kalenterin alkamiskuukauden.

Pöytäkalenteri A5 – pystysuuntainen kalenteri, johon voit lisätä valokuvia vuosipäivistäsi ja päivämääristäsi. Voit myös valita kalenterin alkamiskuukauden.

Tilaa Lisätieto

Ole luova – valitse ja asettele valokuvat itse

Voit lisätä seinäkalenterin jokaisen kuukauden ja kannen otsikkoon toiveidesi mukaan yhden tai useamman valokuvan.

Koristele – taustoilla ja leikekuvilla

Voit lisätä useisiin kalentereihin eri taustat jokaiselle kuukaudelle tai käyttää samaa taustaa koko ajan. Muista tutustua leikekuvagalleriaan. Paljon vaihtoehtoja!

Lisää valokuva vaikka jokaisen päivämäärän kohdalle

Basic – ja Regular-seinäkalentereihin sekä 21 × 10-kokoisiin ja A5 -pöytäkalentereihin voit laittaa kuvia päivämäärien taakse. Vedä haluamasi valokuva päivämäärän kohdalle.

Tee siitä erityinen – lisää tapahtumasi päivämäärien päälle

Voit lisätä merkkipäivät Basic-, Regular-, Clipboard-, keittiö- ja perhekalentereihin sekä 21×10- ja A5 -työpöytäkalentereihin. Paina suunnittelun aikana “LISÄÄ UUSI TAPAHTUMA”-painiketta, kirjoita merkkipäiväsi ja merkitse rasti ruutuun!